Ketvirtokų šimtadienis

Prienų „Ąžuolo“ progimnazijos 4a klasės mokiniai šventė  Šimtadienį. Tik 100 dienų beliko mokytis pradinėse klasėse! –  rodė pačių pagamintas kalendorius su prasmingais įrašais kiekviename lapelyje.
Mokytojos ekspertės Anastazijos  Levinskienės ir muzikos mokytojos  Inos Radzevičienės paruošti ketvirtokai džiugino susirinkusius tėvelius, senelius ir kitus svečius linksmais šokiais, gražiomis eilėmis, skambiomis dainomis, užburiančiais fleitų garsais, suvaidintu spektakliu ,,Gerasis sodininkas“. Po koncerto ketvirtokai savo tėvelius pakvietė mokykliniam valsui.
Mokiniams buvo įteikti pusatestačiai.
Antroje vakaro dalyje ketvirtokai tapo jaunaisiais Policijos akademijos kursantais. Renginyje jų laukė aktyvios pramogos ir žaidimai, nusikaltėlio sulaikymas, antrankių panaudojimas, šaudymas ginklais, kitos jaunųjų kursantų parengimo pratybos. Buvo juoko, linksmybių, pramogų, kuriose įpinta nemažai naudingų pamokymų ir patarimų, suteikiančių vaikams daugiau pasitikėjimo savimi. Galiausiai jaunieji kursantai pasirašė ir savo antspaudais patvirtino policijos pareigūnų atsakomybės sutartį.
Vedėjai iš Vaikų Policijos Akademijos pasidžiaugė vaikų reakcija ir fizine ištverme.
Šventė dar kartą suvedė draugėn vaikus, jų tėvelius, senelius ir kitus artimuosius. Džiaugėsi visi, kad buvo įdomu stebėti vaikus įvairiose situacijose. Vakaras baigėsi, tačiau šventės akimirkos išliks dalyvių prisiminimuose ir nuotraukose.

                                            Gitana Valatkienė, 4a kl. mokinės Medos mama