Apdovanoti virtualios mugės prizininkai

Vertinimo komisija – Rima Juodsnukienė, Živilė Bendinskaitė ir Vaida Skaisgirienė, Erasmus+ programos projekto „Pilietinės lyderystės ugdymas mokykloje“  įgyvendinimo  darbo grupės narės, paskelbė virtualios mugės nugalėtojus. Daugiausiai internetinėje projekto partnerių mokyklų mokinių virtualioje mugėje balsų surinkusias prekių nuotraukas suskirstė į tris grupes: kepiniai, rankdarbiai ir dekoracijos. Prienų „Ąžuolo“ progimnazijos 8a klasės mokinė Emilija Biesevičiūtė už  kepinius „Besmegeniai“ bei „Kalėdiniai sausainiai“ laimėjo I ir II vietas, už dekoraciją „Vainikėlis“ laimėjo I vietą; 5a klasės mokinys Aldas Krapavičius už rankdarbius  „Vaškinės žvakutės“ laimėjo I vietą; 5a klasės mokinė Urtė Lukšaitė už rankdarbius  „Žiemos pasaka“  laimėjo II vietą; 5b  klasės mokinys Arnas Biesevičius už  dekoraciją „Šventinis vainikas“ laimėjo II vietą; 2c klasės mokinys  Dovydas  Masys už kepinius „Šokoladiniai keksiukai“  laimėjo III vietą; 1a klasės mokinys  Povilas Muliuolis už dekoraciją „Kalėdinė eglutė“  laimėjo III vietą. Keramikos būrelio mokiniai apdovanoti Padėkos raštu ir kolektyvine dovana už rankdarbius „Kalėdiniai žaisliukai“.
Išlaužo pagrindinės mokyklos 3 klasės mokinei Saulei Baranauskaitei už „Kalėdinę dekoraciją“ skirta III vieta ir 8 klasės mokinei Gabijai Kemežytei už rankdarbius „Rūbeliai puodeliams“ –  III vieta.
Virtualios mugės prizininkai apdovanoti asmeninėmis dovanomis ir Padėkos raštais, kuriuose yra gaminių nuotraukos, už kurias jie surinko daugiausiai projekto partnerių mokyklų mokinių balsų.

 

Projekto koordinatorė
Vida Zdanienė