Festivalyje „Žmogus – žmogui“ prizinės vietos, tortas ir linksmos akimirkos

Gegužės 1 dieną Prienuose „Krašto vitrinos“ portalo veiklos  15 metų sukakčiai paminėti surengtas meno, sveikatingumo ir sporto festivalis ,,Žmogus – žmogui“. Festivalyje aktyviai dalyvavo ir mūsų progimnazijos mokiniai, kurie turėjo  galimybę ne tik  išbandyti savo  sportinius gebėjimus, bet ir patirti daug teigiamų emocijų.
Sportinėse estafetėse užsiregistravo net 16 progimnazijos komandų:  9 komandos 1 – 4 klasių ir  6 komandos 5 – 8 klasių. Visos komandos nuoširdžiai stengėsi ir pasirodė labai sėkmingai.  Smagu, kad tėveliai atėjo į šventę palaikyti sportuojančiųjų vaikų, kuriems palaikymas buvo labai svarbus ir reikalingas. Džiaugiamės ir didžiuojamės,  kad turime tiek sportuojančių mokinių, kurie dalyvauja tokiuose renginiuose ne tik patys, bet ir  paskatina savo šeimos narius.
Laimėtos net kelios prizinės vietos, už kurias dalyviai apdovanoti medaliais, o kiekvienas pirmosios vietos laimėtojas gavo dviem asmenims kuponą, skirtą maudynėms Karališkoje rezidencijoje. Sveikiname!
Festivalio rengėjai „Ąžuolo“ progimnazijai  už gausias komandas ir jų aktyvumą padovanojo  saldų prizą – didelį 4 kg  tortą.  Kitą dieną  tortu  vaišinosi visi estafečių dalyviai ir dar ilgai aptarinėjo festivalio linksmas akimirkas.