Salės futbolo tarpmiestinės varžybos

       Kovo 10 d. Prienų „Ąžuolo“ progimnazijos sporto salėje vyko tradicinis tarpmiestinis mokinių futbolo turnyras, skirtas Kovo 11-ajai – Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dienai atminti. Šiemet kartu su dviem „Ąžuolo“ progimnazijos komandomis turnyre dalyvavo Kauno ir Daugų ekipos. Pirmosios į aikštelę išbėgo „Ąžuolo I“ ir Daugų komandos. Aikštelės šeimininkai laimėjo rungtynes rezultatu 3:1. Daugiausiai emocijų sukėlė „Ąžuolo II“ komandos pasirodymas. Šeštokų ir penktokų sudaryta komanda jau antrose turnyro rungtynėse sukūrė tikrą sensaciją. Jaunieji „Ąžuolo“ progimnazijos futbolininkai susirungė su dvejais-trejais metais vyresniais žaidėjais iš Kauno „Žaliakalnio“. „Ąžuoliukai“ po pirmųjų dviejų praleistų įvarčių ne tik sugebėjo rimčiau pasipriešinti varžovams, bet ir laimėti rungtynes rezultatu 4:3, parodydami, kad Prienuose auga talentinga futbolininkų karta.

                    Naudingiausiais žaidėjais pripažinti: ,,Ąžuolo“ – I komandos Modestas Šabasevičius; ,,Ąžuolo“ – II komandos Erikas Mickus; Kauno Žaliakalnio komandos – Justinas Šimoliūnas;  Daugų komandos – Tomas Kazlauskas.

        Dėkoju rėmėjams: ,,Ąžuolo“ progimnazijos direktorei Irenai Tarasevičienei, seimo nariui Vytautui Kamblevičiui, UAB,,ERNAS“ direktoriui Ervinui Marčiulioniui. Informaciniams rėmėjams: Krašto vitrinai, Gėlupiui.