Prienų maltiečiai dėkoja už paramą

             Praėjo gruodis, Kalėdų šurmulys, pasiruošimas, švenčių laukimas. Tai laikas, kai viskas lekia ypatingai greitu ritmu. Kalėdų dovanos, žvilgantys kalėdiniai blizgučiai, tarsi įsuka į sūkurį, kai sunku atrasti laiko stabtelėti ir pagalvoti…  Pagalvoti apie tuos, kuriems dabar sunkiau negu mums, kurie jau niekur nebeskuba, bet irgi  laukia Kalėdų, tik kitaip nei mes. Jiems užtenka laiko ir pagalvoti, ir maldą sukalbėti.  Jiems laiko netgi per daug. Dienos slenka lėtai, kai esi nuo ryto iki vakaro vienas su savo mintimis… Dėkojame, kad  atradote laiko, kad  skubėdami Kalėdų link, jūs pagalvojote apie sunkiau gyvenančius savo bendruomenės narius.

        Prienų „Ąžuolo“ progimnazijos Jaunieji Maltiečiai prieš Kalėdas, kaip ir kasmet, organizavo renginius:  kalėdinę labdaros mugę, akciją „Maltiečių sriuba“ Prienų miesto aikštėje, mokyklos bendruomenei parodė  muzikinį spektaklį „Spalvų pasaka“. Progimnazijos choras giedojo Kūčių vakaro šv. Mišiose Prienų Kristaus Apsireiškimo bažnyčioje. Visų renginių metu buvo renkamos  lėšos Prienų mieste gyvenančių, maltiečių globojamų, vienišų senelių sriubai.

      Dėkojame organizacijai Prienų Sodra, kuri suorganizavusi savo kolektyve „Pyragų dieną“, surinktas lėšas taip pat paskyrė mūsų organizacijai.   Visų šių renginių – akcijų metu surinkta tūkstantis šimtas eurų.  Galime pasidžiaugti, kad ir 2019 metais Prienų Jaunieji Maltiečiai galės lankyti savo globojamus senelius, kad jūsų dėka, du kartus per savaitę galės nunešti termosą karštos sriubos. O svarbiausia, praskaidrins jų vienatvę, padovanos savo šypseną ir pabendravimo džiaugsmą.

              MOPT Prienų grupės vadovė

              Lina Suchorukovienė