Informacinių technologijų konkursas „Susisiekimo priemonė“

Prienų rajono savivaldybės informatikos mokytojų metodinis būrelis kartu su Prienų „Revuonos“ pagrindine mokykla ir Prienų švietimo centru organizavo rajoninį  informacinių technologijų konkursą „Susisiekimo priemonė“. Konkurso tikslas – skatinti mokinius naudotis populiariausiomis kompiuterinėmis programomis ir technologijomis, ugdyti mokinių norą reikšti savo mintis, pasitelkiant IT, lavinti kūrybiškumą, susipažinti su kompiuterio sandara bei ugdyti gebėjimą konstruoti, skatinti susipažinti su įvairiomis šiuo metu žmonių naudojamomis susisiekimo priemonėmis, jų atsiradimu ir raida.
Šiame konkurse dalyvavo ir mūsų progimnazijos robotikos būrelio komanda „Lego išradėjai“ (Patrikas Marcinkevičius 2b kl., Nojus Kriščiūnas 3a kl., Vincas Laukaitis 3a kl.). Komandai šiam konkursui padėjo pasiruošti robotikos būrelio mokytoja  Živilė Bendinskaitė.
Norime pasidžiaugti, kad 1-4 klasių amžiaus grupėje progimnazijos robotikos būrelio komanda iškovojo I-ąją vietą, o komandos dalyviai buvo apdovanoti diplomais bei rėmėjų dovanomis.
Sveikiname nugalėtojus ir linkime sėkmės kituose konkursuose.

Filmukas – https://youtu.be/rTWwj6DHsY8

 

Prienų „Ąžuolo“ progimnazijos
Robotikos būrelio mokytoja Živilė Bendinskaitė