Kūrybinių darbų konkursas „Mano mokyklos kalendorius“

Prienų „Ąžuolo“ progimnazijoje gegužės 5 dieną vyko kūrybinių darbų „Mano mokyklos kalendorius“ parodos atidarymas ir apdovanojimai. Konkurso  iniciatorė dailės mokytoja Dalia Dragūnienė. Idėja gimė jau praėjusiais metais, kai  mokytoja, dalyvaudama  projekte Erasmus+ „Geras mokymas pažadina mokymąsi“, su mokiniais piešė ir sukūrė savo mokyklos kalendorių. Tai buvo tikrai šauni idėja ir geras rezultatas, todėl nuspręsta šia patirtimi pasidalinti ir su rajono mokyklomis.
Kadangi šis konkursas yra naujas ir vyko pirmą kartą, dalyvių gausos didelės nebuvo, tačiau šventinę nuotaiką dovanojo progimnazijos choras, kurį paruošė muzikos mokytoja Ina Radzevičienė.  Dalyvavo Jiezno gimnazijos mokytoja Audronė Jusienė, „Žiburio“ gimnazijos mokytoja Ilona Rasimavičienė, „Revuonos“ pagrindinės mokyklos mokytoja Rasa Uleckienė ir jų paruošti mokiniai. Daugiausia dalyvių buvo konkurso šeimininkų- ąžuoliečių. Konkursui darbus atrinko ir vertino komisija, kuri 9-12 klasių apdovanojimus skyrė mokyklos svečiams, o 5-8 klasių laureatais tapo „Ąžuolo“ progimnazijos mokiniai. Sveikiname !
Progimnazijos direktorė Irena Tarasevičienė, pasidžiaugė, kad „Ąžuolo“ progimnazijoje atsirado naujas konkursas, kuris ateityje galbūt taps tradiciniu, padėkojo mokyklos svečiams ir dalyviams. Nugalėtojai buvo apdovanoti diplomais, suvenyrais ir atminimo dovanėlėmis.
Dailės mokytoja Dalia Dragūnienė dalyvius pakvietė kitais metais dar aktyviau dalyvauti  konkurse ir kalendoriais puošti savo mokyklas.